середу, 12 жовтня 2016 р.

Про листівки, чай і друзів

Привіт, привіт!
Я прийшла показати листівку для близької людини. Настільки, наскільки близькою може бути людина, яку жодного разу не бачила, зате за майже рік нічних переписок-посиденьок бачиш її так, ніби знайомі сто років. В цьому і сила, і слабкість інтернету. Бо наче он - мигає конвертик з повідомленням, але ж кави разом не поп'єш) 
Хоча, на все свій час, напевно...


Основний елемент - карточка з "Botanical Tea" від Graphic45. Класна колекція! А карточка ця довго чекала свого тематичного часу. Саме головне - напис:
"Чашка чаю гріє душу, як гарна подруга"
А далі все по смислу - чашка з чаєм, затишно-домашня скатертина. Спокійні кольори. Невеличкий букетик на столі. Так, щоб підкреслити атмосферу. Це коли вибираєшся з дому на дві годинки, посидіти з подругою в кафе - не по телефону, не по вайберу/контакту/фейсбуку. А так  - по-справжньому. Посидіти, попліткувати, порозказувати -  про плани, про мрії, про роботу, про дітей, про чоловіків, про моду, про погоду, про взуття, про свекрух, та про все і ні про що. Посидіти і розбігтися кожна далі - і назад у своє життя.

Бо затишні подруги - це важливо! Це дуже треба час від часу тікати від буденних обовязків, справ, ефективного тайм-менеджменту. Просто бути)



Якось так, ніби сумбурно написала. Хотілось передати атмосферу відчуття.



Приєднаюся до завдання ЧБ скрап-студії "З любов"ю". В мене викорастаний ОЕ - горнятко.










3 коментарі:

  1. Блін.. ну то ж треба так! Я аж просльозилась(( А кава буде - обов"язково)) І теревені і спільний МК)) Таки на все свій час)) А листівка в мене на видному місці - в моєму Скрап-кутику)) Дякую тобі за таку класну дружбу! Зараз то рідкість і дуже цінно! P.S. Я повертаюсь в блогосферу...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я просто знала, що ти рано чи пізно зайдеш в блог і прочитаєш)

      Видалити
  2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити