вівторок, 14 лютого 2017 р.

Записник для мандрівника

В мене сьогодні  такий настрій, такий настрій! Віддала роботу, яка мені ну дуууже подобається.




 Вийшла така, як задумано. Відфотографувала. І фото такі як мали вийти. А це взагалі рідкість)


Отже, блокнот-записник мандрівника.
Дружина замовила для чоловіка на свято, яке вже якраз настало, поки я пишу цей пост. Вони люблять мандрувати.
І це мало би стати таким записником, де збереться інформація про всі поїздки.
Блокнот на 15 розділів-країн. В кожному розділі є надруковане місце для адрес, місць, які варто відвідати, екскурсій, місце для страв, які треба скуштувати. (А й справді все геніальне просто - завжди ж самі пробуємо  і запам'ятовуємо місцеву кухню, а далеко не тільки памятники і музеї!!) Записи, про сувеніри, місця для нотаток і обов'язково  - пост скриптум - висновки і роздуми. Все як я сама люблю.








Бук немаленьеий - формат А5. Кавові зістарені сторінки. М-м-м.... (Вже на цьому етапі я згадала торішній ОП "Блокнот" - від покраски сторінок і аж до шиття капталу! Тоді я прочитала по діагоналі, а тепер згадала, що є в блогосфері місце - де все і зразу! Якщо хтось з дівчат-організаторів читатиме цей пост - велике вам дякую!)



Дочекався свого тематичного часу мій самий-самий перший куплений великий набір скраппаперу. І зрозуміла, що він лежав не тому що він поганий, а тому що занадто вінтажний, і занадто чоловічий. Сюди підійшов ідеально. Більше скажу - я клеїла і розуміла, що кращого аналогу для цієї роботи я б і не підібрала. Все зійшлось і папір пішов! (Залишила тільки заготовки для свого тричі початого і двічі переробленого тревела, який закінчити тепер є просто справою скраперської честі))))

Буде багато фото - всі п'ятнадцять розділювачів.)






















І обкладинка... Замовниця хотіла зі шкіри. Я не ризикнула, бо зі шкірою не працювала, а часу було обмаль. Зійшлись на тканині. І я дуже рада, що на цьому спинились. Вона на дотик як м'яка замша. Я проложила багато синтепону, більше ніж звичайно. Але він вийшлов не пухляш, а такий.... такий ... ну от береш в руки, а блокнот хоче в руках залишитись....



Тримається на резинці . На задньому форзаці велика кишеня . Знову дякую скрапмірському проекту про блокнот - ідея звідти - ховає собою сліди резинки на форзаці.


Якнайлаконічніше оформлення обкладинки. Машинна стрічка. І в постійному поспішанні і маневрами між допитливими хлопчиками-помічниками дуже часто її намагаюсь уникати. Але додає роботам стільки затишної добротності... Вже перед форзацем додала брадс...




Зміст блокнота в написі - Travel around the world.  - І все.

А може просто я саме шалено хочу відправитися за тридевять земель?!

Я полюбила цей блокнот від і до. Згадала, що давно давно не робила коптського переплету. І впевнилась, що на все свій час. Я взагалі багато чого зрозуміла за останні дні. Просто згадала. Чому в мене колись настільки горіли очі, коли я пізнавала усі скрапові ази і премудрості, що я при цьому відчувала, і куди, в яку сторону я відішла від цього відчуття зараз...

Я просто відвела душу, пораділа, і з нетерпінням одразу пишу цей стан сюди, щоб не забути і зберегти.

Любіть себе!

З таким настроєм я просто повинна піти і похвалитися в інші блоги!



6 коментарів:

  1. Шикарна робота! Заманлива! Ти молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Оксана, очень добротная и мужская-мужская работа! И цветовая гамма с нашим баннером перекликается! Спасибо за участие, Киевский СкрапКлуб!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудова робота!) Я думаю, що це просто ыдеальний подарунок для чоловіка. Уявляю, як він зрадів. У Вас чудово вийшло передати чоловічу тему і тему подорожей)
    Дякую, що творили по завданню Київського Скрап клубу!)

    ВідповістиВидалити