неділю, 12 березня 2017 р.

Lovely Mini - 1. Мінік з одного листа.

Привіт-привіт, мої любі читачі! Я беру участь у спільному Скрапмірському проекті і прийшла сьогодні з мініком.

Зробила, всім домашнім і недомашнім похвалилась - ДР чоловіка якраз став і нагоді, і  тепер мене мучить питання: чому такі чудові ідеї завжди відкладаються на потім?!!!


Ідея і конструкція взята з відео Ольги Котлярової. Вийшло чотири розворити - якраз по одному розвороту на кожне свято. Герой альбому контролював всі етапи процесу і помагав як міг.


Розворот 1.




Розворот 2. 

До нього ще відносяться дві кишеньки .




Розворот 3



Розворот 4



Філософська спинка:


І вид зверху малюка. 


Скажу чесно в моїй практиці це найменший альбом з найменшими фотографіями. Але по секрету додам, що наступний мінік до цього проекту ще менший і фоточки ще менші. І воно справді дуже мило!

Висновки:
  • мініки робляться швидше за великі альбоми, не встигаєш втомитися і закинути проект. Тобто всю роботу можна встигнути зробити з настроєм з розряду "мі-мі-мі"
  • матеріалів не треба багато. Тобото нема великого страху шось зіпсувати, що все піде не так - а це ще більша гарантія того шо проект зробиться легко, просто і з хорошим настроєм
  • Моєму Івану набагато гарніше з довгим кучерявим волоссям. Будемо запускати.


Банер проекту:

Альбомчик зроблений з листа, який дочекався свого тематичного часу, бо купила дуже давно і поштучно(не набором). А от для декору активно пішли в хід висічки до колекції "Такие мальчишки", так що в галерею також схожу.



2 коментарі: