четвер, 25 лютого 2016 р.

Трохи прожекта в блозі

З виставкою, домашніми подіями я знову зовсім запустила свій PL. А подій сталося ого-го. Степан нарешті пішов, а це ж ціла епоха в житті дитини! ... і мами! ...і початок нового періоду шнурків, замків, зав'язок на все, що можна дістати, розсипати і побити)))))

Тим не менш, хочу прийняти участь в завданні, на яке звернула увагу ще як тільки воно вийшло! 

Там і завдання цікаве, і приз такий, що прямо хочу-хочу-хочу!))))
Аграфка пропонує поділитися сторінками, в яких використані саморобні картки. А це, між іншим, одна з моїх найулюбленіших тем. Я взагалі звернула увагу, що сама роблю картки частіше, ніж використовую готові.
Нових тижнів зробити не встигла, тому покажу неопубліковані улюблені торішні. Дуже вже хочеться приєднатися до цього завдання!


1. В цьому розвороті не постараждала жодна картка! І  скраппапір також майже не постраждав)
Сторінки присвячені Ваніному дню народження. Для оформлення використала картон, вирубку, роздруковані малюнки - все те, що пішло декор. Наш День народження був стилізований під Баранчика Шона, і вийшло таке собі продовження свята.


2. А цей розворот взагалі оформлений коробкою від цукерок!  Він присвячений торішньому дню закоханих. Наш папа приніс коробку цукерок, а я вперше після роддому наважилася спробувати шоколад (чим не подія!) Ілюстрації Гапчинської - самі по собі окрема тема, ще трохи залишків паперу - оригінальний, бо єдиний в своєму роді, розворот готовий. 


3. Ну і ще один. Той випадок, коли наявні картки не підходять, так як занадто яскраві. Зимові фото ніби і світлі, але віддають дуже сильно сірим. От і підібрала зимовий підходящий папір. Як на мене досить вдало.


От і виходить, що Прожект Лайф це насправді і просто, і універсально. Очевидно, тому і прижився у мене цей процес.






2 коментарі:

  1. Наконец-то ты добралась до ПЛ.)) Как всегда здорово. Очень понравилась идея с коробкой от конфет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Маша! Чувствую, у меняс месяц ПЛ впереди, чтобы наконец делать его в режиме реального времени

      Видалити