неділю, 16 жовтня 2016 р.

PL2016. September.

Не встигла я повернутися в блог, як знову підвязалася на новий СП. Цього разу дуже-дуже потрібна мені штука.
Нарешті хтось сказав це вголос




Бо, скоріше всього, кожна людина, яка веде ПЛ, багато чи мало, але відстає і наздоганяє. Цього року новорічного запалу вистачило до травня. Потім закінчився фотопапір, з маминого телефона не перекинула фотки, багато замовлень пішло, настрою не було... Неважливо тепер. Але я відстала рівно на півроку! Плюс. Напівготовий 2015. Плюс поламався ноут, і відновили все,крім фоток за 2014-половину 2016 років. Я мало не плакала. Всі фото дітей! Всі фотосесії. Ноут поламвся через декілька днів після того як я все розібрала і посортувала. А нема! Ще один плюс в сторону скрапбукінгу - комп"ютери, інтернети, флешки, диски - бац і нема. А надруковане, оформлене, збережене - дістав і подивився, незалежно від того є світло, програвач, інтернет ітак далі.
Словом, такого роду СП мені вияився дуже вчасно. Бо свій власний графік плюс це = додаковий бонус на шляху до закінчего проекту. А це таке полегшення!!!

Але по черзі.
Минуло два етапи. Зараз іде третій. Зараз можна додати в лінки всі попередні. Логічно, я так думаю, оформити все трьома постами. 

Етап третій: "Завдання: зробити зиму і вересень"

Зима в мене готова тут і тут.
Вересень помістився на трьох сторінках (я цього року роблю не потижнево, а по місяцях і подіях):
1.

Вирішила, що всю осінь оформлятиму  з колецією "Осень в горошек" від April Paper. Дуже вона мені сподобалася. І в єдиному стилі  - має вийти непогано.


2.
Оцю сторінку покажу ще в "Бумага-Марака". Там цього місяця приймають карточки з використаною меморабілією. В мене -  запрошення на весілля. Ще й мого виробництва))))



3.
Тут в нижній кишеньці має бути ще фото  як чоловік з Ванькою роблять поробку в дитсадок. Але фото в його в телефоні. Зірки не зійшлись так, щоб він, я, його, телефон і зірки стали в один ряд. Але я таке вже проходила - краще пусте залишене місце під фото, ніж знов потім півроку доганяти!


Якось так) Лід тронувся!

........................................................

P.S. Я вже відчуваю, що я кул! Бо на момент написання цьогопосту, в мене вже півліта готово))))



4 коментарі:

  1. Прикольно) Ти мене запалюєш на ПЛ)

    ВідповістиВидалити
  2. Оксанко, як я тебе розумію! Минулого року у мене теж полетів ноут разом з фотками майже трьох років життя. І в той час моя єдина радісна думка була- як добре, що є ПЛ і скрап. Хоч щось залишиться на пам*ять. Ти молодець, що наздоганяєш свій ПЛ! Я зараз теж відстаю, плюс ще є декілька тижнів минулого 2015 року "в хвостах". Не знаю, коли мої зірки стануть в один ряд і я все зроблю)
    Дякую від Бумага-Марака, що приймаєш участь у нашому завданні. Сторінка суперова! І чекаємо твою роботу по нашому новому завданні!

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за отличную интерпретацию нашего задания! Такая красивая память обязательно должна храниться в альбоме! Ждем ваши новые работы в наших заданиях! Бумага-Марака

    ВідповістиВидалити